Kedves Látogató!

Nádudvardi Beatrix vagyok. Németországban, a DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst) ösztöndíjasaként végeztem egyetemi tanulmányaimat közgazdaságtanból.

A diploma megszerzése után adótanácsadónak képeztem tovább magam.

Munkatapasztalataim különböző termékeket gyártó üzemekben, irodaházak kivitelezésével, üzemeltetésével foglalkozó cégeknél szereztem.

Gazdasági vezetőként, ügyvezető igazgatóhelyettesként pénzügyi, munkaügyi, kontrolleri, menedzseri feladatok ellátásához szükséges széleskörű tudásra és tapasztalatra tettem szert.

A gazdasági ügyekkel való foglalkozás nem csak a tanult szakmám és hivatásom, hanem a hobbim is.

A 2008-as világválság alatt, a hazai devizahitelek összeomlása és újra strukturálása idején sokaknak segítettem jobb konstrukciójú hitelre váltani meglévő hiteleiket.

Ekkor tapasztaltam meg először, hogy mekkora nehézséget okoz az eladósodottság, és hogy ennek sokszor kevés köze van az adott család rendszeres, havi bevételeihez. Sokkal inkább a pénzügyi kultúra, a pénz beosztására tanító oktatás hiánya okozza a nehézségeket.

Azóta tudásom legjavát adva foglalkozom pénzügyi-gazdálkodási tanácsadással. Munkám során a családi vagy a céges kassza egyensúlyának megteremtésével biztosítom a kiegyensúlyozottabb, gondtalanabb életet.

Nem állok egyetlen bankkal, biztosítóval, befektetésekkel foglalkozó céggel sem kapcsolatban. Egyetlen általuk forgalmazott terméket sem adok el neked.

Amit nyújtok:

  • a pénzügyi nehézségeid okozó kötelezettségeid (hitelek, biztosítások stb.) átvizsgálását, véleményezését, változtatási javaslatokat
  • megtakarításaid nagyságrendjéhez, a terveidhez szabott befektetési tanácsot
  • hitelfelvétel, életbiztosítás, nyugdíjmegtakarítási számla nyitás stb. előtti tanácsadást, segítséget a számodra legoptimálisabb konstrukció kiválasztásához
  • bevétel-kiadás tervezést, nyilvántartási napló készítést
  • a munkaerő piacra kilépni készülő, vagy első tapasztalatait szerző fiataloknak, és minden kedves, e témakörben tanulni vágyónak általános pénzügyi, munkaügyi, fogyasztóvédelmi és egyéb fontos kérdést felölelő alapismereteket
  • mindazt, ami az iskolából kimaradt, és biztosan találkozol majd vele az életedben
  • egy új szemléletmódot a pénzügyeidhez, ami segít elhozni a bőséget számodra.

Hiszem, hogy a sok apró, jó döntés az alapja a hosszú távú pénzügyi egyensúlynak és biztonságnak. A nehéz időkben is.